SEIKUl käis külas IT-ettevõtja Priit Salumaa

Teisipäeva, 29. oktoobri õhtul kogunesid Domus Dorpatensise õdusas klubiruumis taaskord SEIKU eelinkubandid üheks mõnusaks ühisürituseks. Sel korral kohtusime mobiili- ja veebitarkvara arendamisega tegeleva ettevõtte Mooncascade ühe asutajaliikme ja tarkvarainseneri Priit Salumaaga. Lisaks tarkvaraarendamisele on Priit tegelenud ka fotograafiaga ning pidanud isegi sepa ametit. Eelinkubantidele jagas ta aga eelkõige oma kogemust seoses startupidega, ning andis tagasisidet kohal olnud meeskondade ideedele.

Vestlusring

Kuna Priit on tegev ka Garage48 meeskonnas, siis on ta näinud paljusid ideid kiirelt tõusmas ja langemas, ning seetõttu oskas ta ka eelinkubantidelt küsida tõele näkkuvaatavaid ja idee tugevdamise mõttes õiges suunas juhatavaid küsimusi. Tema poolt jagatud konstruktiivne kriitika ja nõrkadele kohtadele osutamine oli kindlasti heaks sisendiks kõikidele kohalolnutele edaspidises kontseptsiooni arendamises. Võtmetähtsusega teemad, millest Priit veel rääkis, olid: meeskonna motivatsioon; turunduse spetsiifilisus ja hea müügitöö ning osava müügiisiku olulisus; väärtuspakkumine ja selle erinevus konkurentidest; paindlikkus klientidega suhtlemisel ja ettevõtmise edu absoluutne miinimum ning selleni jõudmine.

Kindlasti kavatseb SEIKU võimalusel enda põnevamaid ühisüritusi ka väljastpoolt programmi meie tegemistele kaasaelavatele huvilistele avada, mistõttu tasub kindlasti silm peal hoida SEIKU Facebooki lehel.