SEIKU osales esimesel Arvamusfestivalil

2013. aastal esmakordselt toimunud Arvamusfestivalil toimus ka SEIKU korraldatud debatt teemal “Kas vaid erakasumit taotlev ettevõtlus on hääbuv nähtus?”. Debateerisid Tõnu Runnel, Keit Fomotskin, Andrei Korobeinik ja Priit Mikelsaar ning modereeris SEIKU juht, Kadi-Ingrid Lilles.

Arutelust kirjutas kokkuvõtte Olav Kersen (SEIKU kommunikatsioonijuht): “Arutelu tuumaks osutus paralleelide tõmbamine traditsioonilise ja sotsiaalse ettevõtluse vahele – mismoodi annab sotsiaalne ettevõtlus ühiskonnale teisiti tagasi, kui seda teeb traditsiooniline ettevõtlus? Mõlemad pakuvad mingisugust probleemilahendust või vajaduse rahuldamist. Väideti, et traditsioonilises ettevõttes juhtub sotsiaalne tagasipanustamine iseenesest ja iga päev, kuid et jätkusuutlikud on vaid need ettevõtted, kes sihipäraselt tagasi panustavad.” – loe pikemat kokkuvõtet Arvamusfestivali ajaveebist (avaneb uues aknas).

Terve arutelu on järelvaadatav ka: